+381654034000 [email protected]
Izaberite stranicu

Najčešće postavljana pitanja – FAQ

Na ovoj stranici možete pronaći pitanja koja najčešće dobijamo od potencijalnih klijenata. Ukoliko imate dodatnih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Koje usluge vršimo?

Naš limo servis se bavi uslugama individualnog prevoza putnika na duže relacije (aerodromi, vangradske vožnje) i iznajmljivanjem vozila sa vozačem na više časova ili dana (poslovni sastanci, venčanja, izleti, i slično).

 

Gde se nalazimo?

Nalazimo se u Beogradu ali vas možemo prevesti iz ili do Beograda sa bilo koje lokacije u regionu.

 

Koje usluge ne pružamo?

Ne vršimo taxi prevoz (kratke vožnje po gradu i vožnje bez prethodnog zakazivanja), kurirske usluge, linijski taxi, deljeni prevoz, prevoz tereta, prevoz kućnih ljubimaca.

 

Koliko je potrebno ranije zakazati prevoz?

Za zakazivanje nikad ne može da bude previše rano, odnosno čim kupite avionksu kartu ili rezervišete smeštaj, možete zakazati i vožnju

. Minimum za zakazivanje je 1 dan pre vožnje ali i tada postoje šanse da nam je raspored popunjen pa se savetuje da rezervišete i ranije. Vožnje isti dan je u ređim slučajevima moguće organizovati u roku od sat vremena ukoliko slučajno imamo slobodnih vozila i vozača.

 

Gde će vas vozač čekati?

Kada je u pitanju prevoz sa beogradskog aerodroma, vozač će vas čekati u holu za dolaske i držaće natpis sa vašim imenom i prezimenom. Takođe, on će pratiti vaš let pa ne morate da brinete ako malo kasnite ili stignete nešto ranije nego što je predviđeno.

Za vožnje sa vaše adrese ili iz hotela, vozač će biti ispred vaše željene lokacije minimum 10 minuta pre zakazanog vremena ukoliko za to postoje uslovi (parking). Svakako će vas kontaktirati kada stigne ili kada bude u blizini, zato ostavite uključeno zvono na svom telefonu.

 

Kakva su naša vozila?

Možete izabrati vozilo shodno svojim potrebama, budžetu, broju putnika, ili količini prtljaga:

  • Škoda Superb
  • Mercedes limuzine E i S
  • Mercedes kombi vozila V i Vito
  • Mercedes Sprinter minibus

Sva vozila su do 6 godina starosti, crne boje, i sa bogatim paketom dodatne opreme koja povećava udobnost i bezbednost tokom vožnje.

WIFI i flaširana voda se nalaze u svim automobilima. Vozila su čista, klimatizovana, nepušačka i 100% ispravna i neoštećena.

 

Da li su vozači provereni i sigurni?

Naravno, naša firma od svega najveći akcenat stavlja na vozače. Verujemo da su vozači ti koji prave razliku između solidne i fantastične usluge. Ne zapošljavamo vozače kojima je to dodatni posao, vozače dostavnih vozila i vozače raznih aplikacija za prevoz.

Ovde se radi o obučenim, iskusnim, odlično plaćenim profesionalcima koji vole svoj posao i koji će dati sve od sebe da vi budete zadovoljni.

 

Da li može da se plati karticom?

Moguće je, ali imamo limitiran broj čitača kartica tako da je prilikom zakazivanja vožnje potrebno naglasiti da želite da platite karticom u samom vozilu. Druga opcija za plaćanje karticom je da vam pošaljemo link za plaćanje i da platite online ali najkasnije 24h pre vožnje. Za plaćanja karticama nema popusta za gotovinsko plaćanje i obračunavaju se provizije.

 

Kada imamo polazak za …?

Mi nemamo redovne polaske i redovne linije i ne bavimo se linijskim i deljenim prevozom.

 

Koliko je karta do …?

Ne prodajemo karte i ne naplaćujemo pojedinačna mesta u vozilu. Možete rezervisati isključivo celo vozilo i cena je ista bez obzira na broj vaših saputnika.

 

Da li može da stane prtljag?

Ceo prtljažni prostor je rezervisan samo za vaš prtljag, obaveznu opremu automobila, i ručni prtljag sa ličnim stvarima vozača. Ukoliko imate više prtljaga možete se konsultovati sa našim operaterom kako bi vam predložili adekvatno vozilo. Fotografije prtljaga mogu biti od pomoći.

 

Da li imamo dečija sedišta?

Da, možemo obezbediti univerzalna i buster dečija sedišta, ali je potrebno tražiti takva sedišta. Za vožnje van grada jedno sedište je gratis, dok za aerodromske transfere u Beogradu sedište se naplaćuje zbog činjenice da je potrebna i dodatna vožnja kako bi vozač preuzeo i vratio sedište.

 

Da li je moguće odloženo plaćanje?

Odloženo plaćanje je moguće samo sa firmama sa kojima imamo takav ugovor o saradnji. Ukoliko želite da vaša firma plaća potrebno je da prethodno sklopimo ugovor.

 

Da li vozači govore engleski?

Da, naravno. Možda ne govore svi gramatički perfektno i bez akcenta, ali svi govore engleski na solidno konverzacijskom nivou.

 

 

Kako su naši vozači obučeni?

S obzirom da su naša ciljna grupa poslovni korisnici, i dres kod vozača je u skladu sa time:
Crne elegantne cipele i pantalone, bela košulja dugih rukava, kravata.

 

Da li prevozimo kućne ljubimce?

Ne. Nemamo ništa protiv životinja, naprotiv. Ali nažalost ne bismo mogli da održavamo visoke standarde higijene vozila kada bi dozvolili prevoz ljubimaca.

 

 

Da li vozite u inostranstvo?

Da, naravno.

 

Kako zakazati vožnju?

Jednostavno, posetite našu kontakt stranicu, pošaljite nam upit popunjavanjem forme, slanjem email-a, putem telefona, ili WhatsApp poruke. Naši agenti će vam poslati ponudu. Ako je prihvatite dobićete potvrdu rezervacije, kontakt vozača, i fotografiju vozila zaduženog za vašu vožnju.

 

Da li stvarno dajemo garanciju?

Da, stvarno dajemo garanciju na kvalitet i pouzdanost naše usluge i to sa mogućnošću refundiranja celog ili dela iznosa cene vožnje. Više detalja možete pročitati na stranici uslovi korišćenja naših usluga.

 

WHATSAPP CHAT